Ett stycke pysselhörna!

EY!
Måste bara skrika ut att min alldeles egna pysslehörna nu äntligen är klar. :D WOOOHOOOO!! Jag har längtat och planerat den (i mitt huvud) sen dag ett i denna lägenhet ungefär.
Så kommer Pat in i mitt liv, och tre månader senare så sitter den uppe. :)

Väldigt skönt att kunna pyssla precis hur man vill och när, och utan att behöva plocka undan grejerna efter sig. Det har blivit två halsband, ett armband och ett hängsmycke - på några dar!Inte varje dag man besöker kyrkan

I lördags var det ju schlagerfestival, ifall någon missat det. Jag kan inte påstå att jag är nåt fan av såna spektakel, det känns bara väldigt krystat alltsammans. Man ska rösta på allt möjligt i flera veckor innan och efter; vem hade mest crazy kläder, vem hånglade med vem, vem slogs med vem osv i en aldrig sinande ström.
Men så skulle vi få Pats barn hem till oss denna helg, och vi kände att vi ville ha en myskväll ihop. Du vet, poppa lite popcorn, dricka läsk och dippa gurk- och morotsstavar. Och när passar det bättre än sittandes framför nåt IQ befriande program på tv? :DMen först så mötte de mig vid stationen efter att jag hade slutat jobbet och så åkte vi och kollade in en kyrka som vi har sett många gånger förut och velat gå och titta på.
Hur läcker som helst! Tyvärr så var den inte öppen så vi fick nöja oss med att gå utanför och titta.


Snart har jag oxå en egen hobbyhörna!

Nu jävlar har silvret kommit. :D Det tog hur lång tid som helst att få hem det den här gången, man brukar inte behöva vänta mer än några dagar. Den här gången tog det två veckor innan paketet damp ner i brevlådan.
Men det är väl som dom säger - den som väntar på nåt gott..!

Pat var gullig som satte igång att bygga en hobbyhörna åt mig i köket där ja kan sitta och hålla på ifred. Så jag inte ska behöva plocka undan grejerna varje gång vi får folk hem, eller när barnen kommer. Han har suttit på golvet i köket hela kvällen och sågat och borrat. :D Det vart för sent för att borra upp den i väggen bara, så det får bli imorrn istället.
Men vilken karl man har..! *lycklig*

Jävlar vilken skoj utekväll vi hade i lördags! Och jösses vad full Gunnar blev. Jag har aldrig sett han så full förut, undrar hur han mådde när han kom hem. Hehe.
Vi råkade hitta en "avstängd" bar på en av våningarna... Fast flaskorna stod ju kvar, så vi tog för oss. :D

      


Det är massor som hänt sen jag skrev i bloggen sen sist.
Pats barn är här varannan helg ju, så jag håller så smått på att vänja mig vid rollen som "bonusmamma" eller vad man nu vill kalla det för. Vi har grillat ganska mycket, ute på bakgården (som är HUR mysig som helst) med Ankie och Gunnar och Ankies dotter Hanna.

Sen så var jag och Pat och barnen på Universeum här i stan och kollade runt hela dan. Jättemysigt!
Men eftersom det var ganska länge sen, och det skulle ta mig hela kvällen att sitta och skriva ner det, så visar jag bara bilderna.
Jag får skriva mer nästa gång istället, och inte låta det gå så länge mellan gångerna.


       

På stapplande steg

Okej.
Jag ska testa det här. Att göra bloggen här istället för på hemsidan. Det är bra att kunna uppdatera lite varstans, så fort jag har en dator med uppkoppling tillgänglig.
Jättebra.

Jag ska låta hemsidan( www.bilancia.se ) handla om silver och sånt... Mina intressen liksom. Foton också.

Men det här får räcka för ikväll, ska greja lite här.

Peace out.
RSS 2.0