Litet steg för människan, stort steg för Fifi!

Idag vågade vi oss ut för första gången på en vecka. Min förkylning är så gott som borta men jag har en hosta från helvetet. Den är ju mest besvärlig på natten när man ska sova, så jag kände att jag vågade mig ut ändå.
Först åkte vi och hämtade ut ett paket med ett nytt trådlöst modem, och hittills är känslan "vafan skaffade vi inte detta tidigare för?" Så jävla skönt att slippa den lilla sladden med modemet hängande från laptopen! 

Sen åkte vi till Sickla för att handla lite, jag behövde nya skor. Var och käkade på en vietnamesisk/kinesisk resturang och det var supergott. Riktigt riktigt gott tyckte Fifi med. På vägen hem så kom vi på att vi skulle ringa mina föräldrar och fråga om de kunde ha Fifi ett tag, max en timma så kunde jag och Pat ut och övningsköra, han har ju inget körkort än. Det ville de ju gärna, så sagt och gjort vi åkte dit med Fifi och sen gav vi oss ut på småvägarna för att öva fickparkering och dragläge. Det gick riktigt bra faktiskt! 

När vi kom hem så såg mamma o pappa alldeles saliga ut och sa till varann att "vi måste ju berätta vad som hänt! Vill du berätta?" Det visade sig att medan vi hade varit ute och kört med bilen så hade Fifi tagit sina första steg! Alltså egna steg menar jag, utan att hålla i något, och det var hennes mormor som hade agerat lockbete.
Såklart! Att vi inte hade kommit på det tidigare? Mormor är ju hennes idol så det tjongar om det, såklart att hon vill gå till henne ju. :)
När vi då hade kommit tillbaka så gjorde de uppvisningen igen, och hon tog faktiskt sju steg..! Min lilla tjej... När hon kommit fram till "målet" så slängde hon sig fram och hoppade och skrattade med händerna upp i luften, och alla vi andra skrattade och klappade händerna så hon visste ju att det hon precis gjorde var ju en stor grej. Hon såg alldeles lycklig ut, hjärtat mitt... :) Tre gånger lyckades vi få henne att gå fram och tillbaka mellan oss innan hon tyckte att hon hade gjort sitt för dagen. 

Jaa... Så nu har mitt barn börjat gå också. Fan det går så fort allting. Vart är min lilla tjej? Min bebis?

Buzzador

Jag är med i nånting som heter Buzzador. Då får man mail om olika grejer man kan få prova gratis, så får man anmäla om man är intresserad eller inte, och om man kommer med så får man saken hemskickad. Man får så att man kan testa det först och bilda sig en uppfattning, sen får man några varuprover som man ska dela ut till vänner och bekanta och då samtidigt "buzza" om saken. Alltså berätta om vad grejen är för något osv och sen samla feed backen som man får av de andra. Det är alltså som att göra reklam om grejen kan man säga, sen ska man då rapportera tillbaka till företaget. 

Jag har fått prova en massa bra grejer! Nu senast fick jag hem blöjor av märket Pampers Active Fit. Jag ska ärligt säga att jag var rätt så tveksam... De är ju übertunna, de kan väl inte hålla tätt? När hon har på sig den och man håller henne så känns det inte som att hon har nån blöja alls, det känns som att hon bara har trosor på sig. 
Men de håller faktiskt riktigt bra! De läcker väl kanske liiiite fortare än vanliga blöjor gör, men det tycker jag är överkomligt om man jämför med hur mycket skönare de verkar vara att ha på sig. Speciellt nu när hon vill gå så mycket, krypa och klättra runt. Tänk dig själv att ha nån limpa mellan benen som tar emot... Jag tycker man märker det på henne i alla fall, hon gillar de nya blöjorna. 
Hur som helst, vill du också ha hem gratisprover? Få chansen att testa nåt nytt? Bli en buzzador du med för man får faktiskt testa en hel massa roliga grejer. Den grejen jag har gillat allra mest att testa var Drikki. Den var en total hit här hemma, Fifi bara älskar Drikki. Så den köper vi alltid hem numera. Eller den nya Sensodyn, tandkrämen mot ilningar. Den var också helt toppen den har vi fortsatt att köpa hem.

Om du vill bli medlem så kan du klicka här; 
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1〈=SE&refstr=Bilancia (så får även jag ett bonuspoäng för att ha värvat någon!)

Eller om du vill läsa lite mer om det först så kan du klicka här;
http://www.buzzador.com?refstr=Bilancia〈=SE

RSS 2.0