Hur mycket har du supit egentligen?

Det har varit dåligt med uppdateringar på länge, och det kommer det nog fortsätta med ett tag framöver. Jag mår emellanåt så sjukt jäkla dåligt att jag har ingen lust att sitta framför datorn. Dessutom är det ju stört omöjligt att sitta i en bekväm position när man måste ha laptop-en på en öm och sparkande mage för att överhuvudtaget kunna se skärmen. 

Jag är numera sjukskriven på heltid, vilket såklart är jätteskönt. Mot slutet så gick jag på jobbet och försökte hålla emot tårarna varje gång jag var tvungen att flytta mig från en plats till en annan, vilket är en livsnödvändighet när man är höggravid och måste gå och småskvätta på toaletten tre gånger i timmen. 
Jag har fått en jättekraftig foglossning som verkar trycka mot ischiasnerven, vilket då gör att vartenda jäkla steg är en ren plåga. Plus att jag ju har mina åderbråcks-ben som hela tiden hotar med att klägga igen till en blodpropp.

Min Hepatos har dessutom stigit i höjden nu den sista veckan så jag har dubblat min dos medicin, plus att jag fick en till att ta. Hepatos är när levern inte orkar ta hand om slaggprodukterna från två personer så giftet går ut i kroppen istället. Det kliar utav helvete, nåt i hästväg alltså. Speciellt på handflatorna och fotsulorna, och mest på nätterna vilket gör att man inte får ens en minut sömn under natten. Jag ska passa på att tillägga att det är inte ett resultat av hårt festande utan en medfödd defekt på levern. Så slipper du undra över det. ;-) 
Detta är vad jag trycker i mig varje dag. Åtta tabletter som ska sänka gallsyran, två små
som ska göra en trött plus att de stoppar en allergisk reaktion, en spruta så att jag inte får
blodproppar och så den röda som bara är en järntablett. Fifi går fortfarande hos dagmamman men det är en tidsfråga innan vi måste sluta med det med. Nu funkar det genom att hon får stå vid v-rums bordet och äta, det får ta den tid det tar med att klä på henne, och vi byter blöja på golvet. Hon får gå själv till bilen och ibland går det på fem minuter, och ibland tar det en halvtimma. Sen när vi kommer till dagmamman så möter hon upp oss vid vägen så att jag slipper gå i trapporna upp till hennes hus. Som sagt, det funkar just nu, men inte så länge till.

Jag har ju sex veckor kvar till att den nya lilla krabaten beräknas komma ut men både min barnmorska och min läkare på SÖS säger att jag kommer föda mycket tidigare. Och jag tror dom! Hela helgen har jag gått omkring och ba "Pat? Det känns mysko nu... Tror du det är dags?" Plus några andra mindre trevliga detaljer som jag inte behöver dra här. Det kan ju va nån som käkar medan de läser min blogg.

Jag har ganska mycket sammandragningar och magen har redan sjunkit, vilket den inte brukar göra förrän de sista kanske två veckorna. 

Men jag känner mig väldigt vacker just nu! Jag älskar min mage trots allt.

Bilden till höger är tagen för en månad sen, och den till vänster är för nån dag sen.
Ser du skillnaden? Magen har verkligen sjunkit!

Utöver det så har allt rullat på som vanligt... Fifi är snart 1 ½ år gammal och har numera hela elva tänder i sin lilla mun! Vilka hon emellanåt har svårt för att hålla sig från att bita i tungan eller kinden. Hon kunde inte trivas bättre hos dagmamman, och hon har begåvats med ett sjuhelsikes humör. Hon kan bli flyförbannad på bara nån sekund, och som tur är så blir hon också glad lika fort igen. Man behöver ju i varje fall inte gå omkring och undra vad hon tycker om saker och ting... Haha. 
Det hon älskar mest av allt är att klä ut sig, vilket ju inte bådar så gott inför framtiden, men det tar vi då. Hon klär på sig allt möjligt sålänge man säger "oooh Fiiiifiiiiiiiii!" och ser lycklig ut. Då springer hon till sitt rum och speglar sig i sin lilla spegel med olika poser.
Jo jag lovar, hon står faktiskt och posar! Helt galet egentligen, men så jävla sött. 

Pat och hans band CC Dollz har haft en spelning som gick hur bra som helst, och det börjar nu äntligen rulla på med erbjudanden om olika spelningar. Jättekul! 
Jag och Fifi var med när de skulle fotas för kommande cd-fodral och affischer, och herregud säger jag bara! Jag hade svårt att hålla mig för skratt både en och 10 gånger! Pat var riktigt het i sin peruk, leopard-taights och nätbrynja. ;-) 
Ordet är ditt

Ordet är ditt:

Du heter?
Vill du att jag kommer ihåg dig?

E-postadress: (bara jag som ser den!)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat då?

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...