Nu så, nu äre beställt!

Vi satt och bokade resa till Irland igår, så nu äntligen är det då bestämt. Äntligen får Pat ladda sina batterier i sitt hemland han inte varit i på flera år, äntligen får barnen träffa den släkt på pappas sida som de aldrig förr har träffat och äntligen så får jag chansen att lära känna Irland lite bättre.

Vi kommer vara där i tio dar så den här gången kommer vi hinna med att se lite mer. Vi ska hyra bil när vi är där och jag vill åka runt till såna där gamla små pittoreska byar som man bara ser på tv, där husen har vitputsad fasad, mörka synliga träbjälkar och gräs på taket.
Åka längs den blåsiga karga kusten för att se en öppen pub där ute i ingenstans, gå in och värma sig framför den alltid tända brasan och ta sig en öl medan man försöker klura ut vad fan den inhemska pubinnehavaren egentligen säger med sin breda irländska dialekt.

Och det bästa är att det där finns faktiskt på riktigt, det är inte bara på film.

Ååh det kommer bli underbart! Jag längtar! Fast vi åker inte än, inte förrän om typ tre månader. 

I morse efter att jag lämnat av Fifi till dagmamman så drog vi vidare för lite tjöt och fika i Nacka forum med Måns och Adde. Vi gled mest runt och rekade julklappar och emellanåt så stannade vi för en fikapaus. Riktigt skön dag, sådär slapp som man bara kan ha det när man är föräldraledig.
Måns hade med sig deras tvillingvagn så det slapp jag också gå och dra på.

Jamen just ja! Jag tog ju bilder på hur det blev med slingorna uppsatt ovanför garaget. Vad tycker ni? För mycket/lite? Hur dekorerar du hemma? Berätta!
Jag blev i varje fall nöjd med det här, och när sladdarna har hängt ut sig lite så kommer det bli ännu bättre. Just nu är de lite ihopknorrade liksom från att de legat i kartong så länge, men det blir bättre snart.


  


Ordet är ditt
Postat av: ENDENISE

sv: tack gulle du för din kommentar! Ja att knipa så länge är nog det jobbigaste jag vart med om, visste varken ut eller in. Men jag lyckades på något vis :D Kramis!

2011-11-30 @ 13:07:00
URL: http://endenise.se

Ordet är ditt:

Du heter?
Vill du att jag kommer ihåg dig?

E-postadress: (bara jag som ser den!)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat då?

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...